Pages

Kawan-kawan

Monday, 17 March 2014

PETRONAS TOLONG BATALKAN KONSERT CHRISTINA AGUILERA DI KLCC. NEGARA DAN RAKYAT SEDANG BERSEDIH.


Masih ada masa untuk menarik balik atau membatalkan konsert Christina Aguilera yang akan dijadualkan pada 28 Mac 2014, bertempat di Plaza Petronas KLCC. Negara kita masih diselubungi dengan kesedihan kehilangan pesawat MAS MH370. Ditambah pula peristiwa kematian beberapa pengunjung di konsert hiburan Bukit Jalil.

Negara pula diuji dengan musim kemarau melampau, jerebu tebal dan sesetengah tempat tiada bekalan air. Saya secara peribadi memohon pihak berkuasa menangguhkan atau membatalkan terus konsert2 hiburan atau apa jua anjuran berbentuk hiburan yang memang ada kesan kepada kesejahteraan negara. Cukup2lah melayan perangai sesetengah daripada anak2 menteri bangang ini...

Saya yakin, rakyat terbanyak faham jika pihak kerajaan mengambil keputusan tertentu dalam saat getir seperti ini. Rakyat boleh menilai yang mana lebih penting kepada negara..

TOLONG BATALKAN KONSERT TERSEBUT.

PB.

9 comments :

 1. Siapa yg. bagi kebenaran pd. PETRONAS, sy. Petroleum NATIONAL negara, menghabiskan duit rakyat, utk. buat konsert, jemput artis BARAT-ZIONIS, yg. LUCAH mcm. ni?! Lagipun Malaysia adalah NEGARA ISLAM! Dan di waktu tragedi besar MAS dan mcm-mcm lagi - boleh pula habis duit kat benda MERAPU ni!

  Haritu, dahlah Pulau Langkawi yg. penuh tradisi Melayu/Islam, pusaka nenek moyang berzaman kita, kononnya nak dijadikan spt. negara KAPIR MONACO - terutamanya utk. pelancong kaya dgn. 'yatch' mereka! Tak payahlah nak MENGGADAI Tanah Melayu ini sbg. NEGARA ISLAM utk. memuaskan NAFSU BUAS pelancong Barat, hanya utk. keuntungan semata - baik tumpukan pad pelancongan SOPAN dr. Dunia ISLAM!

  Dahlah kat Barat, umat Islam yg. alim, termasuk yg. pakai tudung dan kopiah, diHINA dan DIPIJAK sesuka hati! Tak lama lagi, agaknya pelancong Barat sampai boleh BERBOGEL dan berpesta arak kat pantai kita - sekarang pun dah hampir separuh telanjang!

  Dan nampaknya, anak muda Islam/Melayu kita terus diJAHANAMkan budaya syaitan KAPIR Illuminati Barat-Zionis, yg. mencipta dan memaksa falsafah, budaya dan undang-undg LIBERAL Barat-Zionis ke atas seluruh Dunia termasuk Dunia Islam - tetapi sebenarnya di mana gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus memuja wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. awam, dadah, alkohol dan perjudian dsbnya - akan terus menjahanamkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam, terutamanya anak muda Islam, yg. sering TERSIHIR dgn. industri seni Hollywood/Barat-Zionis!

  Apa maknanya Illuminati ini - lihat di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html, Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel; dan http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm, The Order of Skull and Bone. Dlm. industri seni Barat, tamadun syaitan Illuminati ini juga diPUJA oleh kumpulan KAPIR Heavy Metal/mana-mana artis yg. berperangai-BUAS-mcm-haiwan, termasuk Aguillera ni, Madonna, Lady Gaga, Keisha; Rihanna, Beyonce, Miley Cyrus dsbnya – lihat http://www.altheadlines.com/famous-illuminati-members-13248490/, Famous Illuminati Members, By: David Veritas, May 14, 2013; dan http://www.altheadlines.com/top-10-illuminati-symbols-hidden-in-plain-sight-13249963/, Top 10 Illuminati Symbols Hidden In Plain Sight, By: David Veritas, July 23, 2013.

  Sebenarnya, tamadun Barat-Zionis memang adalah tamadun seperti binatang-buas-pengikut-SYAITAN; lihat saja sejarah empayar Roman, yg. begitu diagungkan si Barat-Zionis; penuh hedonisma dan keganasan! Dan lihat pula di zaman moden ini, cthnya Sweden yg. baru keluarkan undg-undg DAJAL di mana onani/melancap (masturbation) sah di tpt. awam, termasuk dlm. bas/taman/pantai dsbnya (lihat di http://www.huffingtonpost.com/2013/09/18/public-masturbation-legal-sweden_n_3949742.html). Dan di Jerman pula, MEROGOL HAIWAN (termasuk ’zoo‘ khas utk. rogol segala mcm. haiwan) adalah sah dlm. undg-undg - lihat akhbar (anti-Islam) di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html !

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 2. hidup perlu diteruskan kawan...x boleh selamanya meratap...

  ReplyDelete
 3. OIN anon 6.45, ya, hidup mesti diteruskan tapi bukan utk. buat benda MERAPU dan PENJAHANAM akhlak anak muda Islam/Melayu, akibat nafsu BUAS si LIBERAL penjilat kaki Barat-Zionis BANGSAT!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. Hidup perlu diteruskan untuk mencari keredhaan Allah. Bukannya berhibur semata-mata.

  ReplyDelete
 5. Sokong 200 peratus agar konsert di KLCC perlu di BATALKAN. Agak2 lah cikit.

  ReplyDelete
 6. setuju..konsert dibatalkan...
  sekian,terima kasih.

  ReplyDelete
 7. Kt Penang juga ada sambutan pesta LBGT tajaan Suaram, lebihkurang pada tarikh tu jugak. BN perlu menjadi contoh, batalkan konsert KLCC tu. Biarkan melayu PR yg perasan kuat keislamannya tu tuntut Guan Eng batalkan acara Suaram yg gila tu.

  ReplyDelete
 8. Org malaysia lapar konsert. Apa kejadahnya dng jolokan ng islam. Tak sesuai langsung.

  ReplyDelete
 9. KEEP MOVING FORWARD...

  ReplyDelete

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...