Pages

Kawan-kawan

Thursday, 3 January 2013

NIK AZIZ, CHING PENG, NGA NGEH NGOK NIZAR!Baca dulu dan fikirkan:

1. Chin Peng atau nama sebenarnya Ong Boon Hua adalah bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya yg diharamkan.

 


2. Tahukah kaitan Chin Peng dgn Ngeh Koo Ham? Dia adalah bapa saudara kpd Pengerusi DAP Perak.

3. Tahukah apa pertalian antara Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng? Mereka adalah sepupu yg tentunya berkongsi bapa saudara yg sama, iaitu Chin Peng.
4. Dan tahukah anda apa hubungan Nizar Jamaludin, bekas MB Perak tu? Ibu Nizar Jamaludin adalah ibu saudara kepada Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng. Ini bermakna Nizar Jamaludin, Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng adalah sepupu manakala ibu Nizar juga adalah sepupu kpd Chin Peng!!!

5.  Apa pula kaitan mereka dgn Mat Sabu yg mnganggap pengganas komunis tu adalah pejuang kemerdekaan yg sebenarnya? Dan apakah alasan Mat Sabu dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah dalam Pihak Bekalan Air Pulau Pinang dgn elaun sebanyak RM15k sebulan?

6.  Jawapannya tidak lain dan tidak bukan adalah Mat Sabu diumpan wang ringgit oleh DAP utk menjadi ayam jantan berkokok utk cuba membersihkan imej ganas Chin Peng dan Parti Komunis Malaya di mata rakyat Malaysia dgn cuba mewujudkan gambaran bahawa mereka adalah pejuang kemerdekaan negara yg sebenarnya bagi tujuan membawa balik Chin Peng dan bekas anggota PKM pulang ke Malaysia tanpa tentangan rakyat.

7.  Bukalah mata wahai org2 Melayu PR terutamanya PAS bagaimana pemimpin korang digunakan oleh Cina DAP bg menjayakan agenda mereka.

Sekadar renungan bersama..BANGKIT!!!


TIDAK PELIKLAH JIKA MEREKA SANGGUP MENERIMA RASUAH TANAH BALAK DI KELANTAN SEBAGAI HABUAN MEMBENARKAN SEPUPU MEREKA MENJADI MB PERAK SELAMA 11 BULAN!.

YG TIPU BUKAN NIK AZIZ.... TETAPI "RAKYAT KELANTAN, TANAH KELANTAN!"

1 comment :

  1. sebab itulah kominis2 yang duduk dalam hutan dulu MELETAK SENJATA dan keluar dari hutan.rupa2nya ada MUSLIHAT tertentu.sekarang ni pula dia mampu menjadikan PAS dan PKR BARUANYA dengan menggunakan DUIT saja.

    ReplyDelete

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...