Pages

Kawan-kawan

Wednesday, 4 July 2012

SAH ABBY ABADI KAWIN YB PAS


LEMAK BERKRIM, DI SUKAI RAMAI.....
SIAPA YB YANG DIKATANKAN BERKAHWIN DGN BELIAU?





MSJ SIAPAKAH INI???
(ZAMAN TAZKIRAH IT)

32 comments :

  1. ~ doakan je malaon yg buat fitnah jahat ni jadi katak puru...!! tp x yah sumpah pun lu sume memang katak puru...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ustaz pas dpt masuk syurga abby dahulu,sebelum Abby dapat masuk syurga pas

      Delete
    2. umno dulu kini dan selamanya jahil..main2 dgn perkataan syurga ni!

      Delete
    3. Yang Tok Guru Kedaong ko tu merapu tak tentu pasal skang ni bermain ngan hukum hakam, kafir mengkafir tu apa cer?

      Delete
    4. "Ustaz pas dpt masuk syurga abby dahulu,sebelum Abby dapat masuk syurga pas"
      lemak berkrim.. :P
      ini pun konespirasi Umno..hehehe
      hamPAS

      Delete
    5. Ustaz ustaz pas dah ramai masuk syurga abby? biar betul!!!? he...he...tiada 4 orang saksi tak bolah caya...kena cari juga 4 orag saksi baru bolah gossip, kalau tidak itu fitnah UMNO.

      Delete
  2. ahahah..org pr panas jubo doh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg pak jib n pemimpin umno duk anjur konsert joget betina tu ape kes?panas batang ker?org dah jadi baik pun masih nak mengaibkan dia.neraka jahanam lah tempat kamu....patut lah umno dulu kini dan selama nya SESAT!kata mahathir,org bodoh jer dok sokong umno skrg ni>wakakaka....

      Delete
    2. Patutnya korang yang bergelar Parti Islam ni memperbetolkan keadaan, bukan mencemuh dan banyak mengeluarkan fatwa2 bercanggah............... Bangang ko ni....

      Delete
    3. so nmpk laa kiteorg ni parti islam yg harus membetulkan keadaan?? habis tu knp masih menyokong yg salah walaupun dah nmpak yg lagi betul?? lpstu nk salahkn kiteorg pulak...

      Delete
  3. Aku paham sangat kekecewaan dalam sanubarimu itu wahai Kerapucrap. Tapi bunga taik ayam bukan sekuntum, katak puru bukan seekor. Carilah katak puru betina /jantan yang sepadan dgn awak, K?

    ReplyDelete
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  5. barang bonjol mcm tu ....terangkat kepiahh setat pas tgk bebb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu najib n puak2 umno tgk memang terangkat batang lah kot.sbb dia org tak pakai kopiah.wakakaka...umno tgk k-pop jer.lagi best artis luar negara lg tu.konsert melambak lambak.ape nak jadi umno perjuangkan akidah islam ni??

      Delete
    2. untung la puak2 UMNo ada batang....... Bernafsu pun ngan pompuan......... Nak jahat berzina, biar berzina dengan betina (pantat)............. Jangan berjubur......... Nabi tak mengaku umat....... Bukan lah kata menghalalkan berzina, tapi sendiri mau ingatlah........

      Delete
  6. orang pas (plastik) pun ada nafsu la....apa ada hal.....dpt lak mak jan...perghhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. org umno nye nafsu terbantut ker?kesian..patut lah pemimpin duk anjur konsert panggil artis luar jer.dah tahap kritikel nafsu dia org.bini2 pemimpin n putri umno yg seksi2 tu pun tak de aura seks dah bg mereka.wakakaa...

      Delete
  7. Dio nak kahwin dgn sapo,hang pduli apo....bodo!!

    ReplyDelete
  8. Ore umno berdengki lah tu....

    ReplyDelete
  9. Hahahaha....
    Masuk PAS dapat tittle Ustazah...
    Masuk PAS dapat tittle Ustaz....
    Tu...Tgk USTAZ Jemin korang berdialog dgn Ustaz Faiz...kelakar gila...Fakta mana dia pakai...

    Cuba letak Ustazah Abby & Ustazah Aishah korang berdebat dgn mana2 Ustazah Pondok...Tgk yg mana satu terlucut tudung tak pun kain..hahahaha...

    ReplyDelete
  10. Ustaz Badrul buat kaunseling bini orang kat hotel jam 2 pgi!!! Hahahah pejabat PAS pusat pun tak buka lagi Si Badru dah buka opis....punya la rajin disebabkan pompuan! Huwwwwek!!!!!

    ReplyDelete
  11. Parti Ala Sarkis.

    ReplyDelete
  12. Syaitan2 dari speses beruk dah mula bukak gelanggang,memang dah jahil murakab tak bolih nak buat dah,Nak tau cuba kalau kena SAMAN tekincit2 macam berok kena ghotan.nasib abby tu jenih malaih nak bertindak kalau tak ada tidoq dalam pempes.

    ReplyDelete
  13. Mantop buah dada Abby ni. Ustaz PAS manalah yang bakal dapat 'syurga' Abby nih

    ReplyDelete
  14. daripada awak-awak semua dok merapu diatas tu.....nak fakta jelas buka blog papagomo tengok sendiri video MUSTAPA ALI......duit kutipan ceramah digunakan untuk buat zina....tengok sendiri.....jangan dok dalih sana sini.....yg betul kena kata betul...nak cover buat apa???? nak dosa sekali.....sanggup bersekongkol.....

    ReplyDelete
  15. blog lucahhhhh. tolongla pahamm. merosakkan anak muda!

    ReplyDelete
  16. poyo seh.. fitnah mmg no. 1.. yang jelas menipu macam mahmud taib. tak de sape nak ckp dalam blog merapu umno ni.

    ReplyDelete
  17. APA BENDA LAH YANG KAU ORANG SEMUA MERAPU, MENGUMPAT NI. KAMU SEMUA DAPAT DOSA, ABBY DAPAT PAHALA, SEBAB KAMU SEMUA MENGUMPAT DIA.. BUKANKAH BERTUDUNG TU BAIK, MENUTUP AURAT... KALAU DIA NAK KAWIN DENGAN SAPA TU, PEDULIKAN DIA, ITU HAK DIA. DIA KAN BERSTATUS SINGLE, BUKANNYA ISTERI ORANG... SUDAH-SUDAHLAH MENGATA KAT ORANG. AKU PELIKLAH KAU ORANG NI, ORANG YANG BERTUDUNG TAK KENA, ABIS TU APA YANG BETULNYA... MUNGKIN KAU ORANG SUKA KOT, MACAM 'WIFE ORANG BESAR TU'... KE SANA KEMARI MENDEDAHKAN AURAT....

    ReplyDelete
  18. ornamental crop@pencacai.

    Wah2.. mengata kt balaci PAS atau pemimpin PAS terus je ingt DOSA? UMPAT,? ahbis tu si AbBY Gedik tu mengumpat, fitnah dan kutuk org lain xde pulak DOSA? xde pulak korang nk tegur komen betian gedik tu??

    Wei LEMBU, siapa pertikai soal TUDUNG?? ko backup sgt Abby ni pehal LEMBU? Ko unit Lembu PAS ke? DLm dunia ni berjuta hamba Allah yg memakai tudung, yg menjaga kesucian hati, jiwa, yg solehah.. mereka tidak dikutuk malah disanjung mulia. Tp mengapa si Abby? LEMBU, ko tahu kan kronologi Abby Gedik ni mcm mana? Punca dia di attack ialah krn dia MENIPU dgn imej TUDUNG. MULUT mcm JUBOR ayam.. ilmu dangkal tp sebok nk menghina amalan Islam org lain. Seolah2 mcm dia berseh belaka. Jika tahu kisah silam pn xelok mana, lglah kena jaga peribadi, mulut jgn longkang tk tentu pasal. Ubahlah menutup aurat kERANA ALLAH.. bkn krn politik..bkn kerana GLAMOUR atau krn nk cari JANTAN OSTAD PAS.. aku tk tuduh tp just INGATkan sbb LEMBU2 PAS ni BODOH dan mudah sgt menilai watak kulit seseorng!!

    Org besar mana pun jika dia pakai tudung then dia bertaubat. silap2 di ayg ke syurga ko yg entah ke jahanam mana.. . dia xsebok nk buat dosa riak ujub kutuk org lain perasan mcm Abby ni.. RIAK ni mcm api dlm sekam bakar amal.. Tuhan campak je ke muka org yg riak. so jg lagak sgt dgn Abby Gedik tu..



    UNIT LEMBU PAS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lembu tu menteri kaw ..
      nk ckp kteorg plak lembu..e'eh..
      die bkn wat fitnah die menegur..
      haiss2..kaw x tudoh ???
      hahaha..lawak2..cbe kaw bce balek ayt kaw tu ?
      x tdoh ker mcm tu ?
      astaghfirullahalazim...

      Delete
  19. Astaghfirullah...semoga Allah melaknat blogger ini...amin

    ReplyDelete
  20. Aku dari planet Alè Uto......just landed...

    Masa orbiting down, Aku tengok spesis baghal2 Melayu dari Pas, Umno, Pkr, Ngo, atas pagar semuanya ashek maki memaki di antara satu sama laen...

    Yang sadisnya semua terlibat menjadikan Allah tuhan mereka sebagai budak suruhan supaya datangkan musibat kepada pihak yang di tentang. .......

    Satu bangsa yang sedang Sakit.....terutamanya yang berserban jubah enak2 melaknati....

    Bangsa Melayu ini setaraf dengan Yahudi dari aspek menyembah Nafsu Hasad Dengki.....

    Mistiknya Melayu dengan pawang bomoh setaraf dengan mistiknya Yahudi..keduanya pandai sihir menyihir....

    Ada adegan2 baru dan lebih menarik akan timbul kelak....

    ......dari cabin kapal angkasa Alè Uto.....

    Adakah Melayu sebangsa dengan Yahudi yakni dari susurgalur yang sama?

    ReplyDelete

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...