Pages

Kawan-kawan

Sunday, 29 April 2012

CINA BABI KURANG HAJAR NI TERNGANGA!





Kepada Aku, Video diatas adalah VIDEO TERBAEK! bagi keseluruhan video untuk Bersih 3.0. Elok juga berlaku seperti ini, biar semua tahu bahawa betapa kurang hajarnya puok "cha ya nun alif" ni. Sangat kurang hajar apabila dengan bangganya memprovokasikan jurugambar seolah-olah negara ini dia seorang yang punya. Weiii, sedarlah bahawa kau tu pun pendatang yang dibenarkan menjadi warganegara atas persetujuan orang Melayu melalui jus soli, kontrak sosial, Perlembagaan Persekutuan prkara 14.


Paling puas aku apabila Cina ni ternganga!!!!!!!!!!! PUAS!!!!!

Pb: Aku main video ni beberapa kali, Mantap!!!!

3 comments :

  1.  JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    ReplyDelete
  2. Saya orang ISLAM,saya TIDAK tinggal di malaysia,tetapi CINA bangsat itu memang biadab.Dia bangsa pendatang.Orang ISLAM Malaysia sepatutnya bersatu melawan agenda komunis dan yahudi.ALLAHHUAKBAR!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...