Pages

Kawan-kawan

Tuesday, 15 November 2011

MIM DEDAHKAN GAMBAR DJ RADIO DEDAHKAN BUAH DADA


Pendedahan yang dibuat oleh MIM dalam blognya buat gua tak bole duduk senang beb. Apa tidaknya, DJ radio yang bertugas dalam konti pakai macam haram der....

APA tujuan DJ tu pakai macam tu der? Kalau gua kerja kat situ der, memang gua fail.... Mohon siasat ler ni kerja siapa, takkan nak biarkan sexualiti merdeka berleluasa...

Tq dr novadri


35 comments :

  1. mano punyo radio nih?

    ReplyDelete
  2. biar betul..!! Siapa tue...

    ReplyDelete
  3. Bkn ke dah clear isu ni....Ni conti radio Filipina...

    ReplyDelete
  4. today's best music...siapa punya tagline?

    ReplyDelete
  5. WOOOO....POWER NI

    ReplyDelete
  6. Red.fm samada Linora atau Mynn Lee aje DJ tetap disana.

    ReplyDelete
  7. uik.. yg gambo ke 2 tu nape? tali da putus ke? aiyoooo~~ kental jg mamat yg pakai cap tu menahan.. haha

    ReplyDelete
  8. banyak aku bukak blog milik blogger BN, diorang mmg suka post isu-isu sex, pompuan bogel, buah dada,... apa punya blogger cam ni, nak naikkan nafsu pembaca ke atau mmg blogger kaki sex? bini kat rumah x cukup lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blok PR banyak jual ubat kote keras saja..!!! betul tak

      Delete
    2. Pemimpin isle ko yg byk mengongkek sana sini UMNO yg ko bantai. Bodoh!

      Delete
    3. bab dedah bg aku xdr hal la..sbb nk buktikan kbenaran.. tapi si PELAKU xnk disalahkan plak..yg mndedah yg salah..mmm...

      Delete
  9. Salam...dimana-mana artikel termasuk komen-komen yang diberikan, kebanyakannya diluahkan dengan kurang beradab dan kurang berbahasa. Apa pandangan anda?

    ReplyDelete
  10. kurang beradap tu mmg budaya anuwar.. apa ko nak ambik peduli..

    ReplyDelete
  11. harap anuwargay jadi Pm. Boleh msia dpt mcm tu. rumah urut pun byk. takyah g siam lagi.

    ReplyDelete
  12. TUMBANGKAN UMNO PILIHANRAYA INI

    UMNO PERASUAH MUSUH NEGARA

    NAJIB TAKUT BINI

    BN = BANKRAP NEGARA

    HANCUR NEGARA INI KALAU SEPENGGAL LAGI JADI PM

    Di Bawah Pentadbiran Najib, Hutang Negara Cecah RM437 Billion 4 Oktober, 2011 - Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim mendedahkan hutang negara kini mencecah RM437 bilion berdasarkan Laporan Bank Negara yang dikeluarkan baru-baru ini. “Laporan Bank Negara Malaysia bertarikh 30 september 2011 menyatakan angka hutang negara setakat suku ke 2 tahun ini menunjukkan hutang negara mencecah RM437 bilion,” kata Anwar pada pembentangan belanjawan Pakatan Rakyat 2012 di parlimen hari ini.

    Menurutnya, jika unjuran Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) bagi 2011 dibuat berdasarkan pertumbuhan 5 peratus, maka kadar keberhutangan negara kini mencecah 53 peratus dari KDNK negara.

    Kadar itu, katanya, jauh lebih tinggi berbanding pada 2007 iaitu sebanyak 42 peratus dari KDNK negara. “Kadar hutang isi rumah pula mencecah RM577 bilion iaitu 77 peratus dari KDNK berbanding pada 1997 hanya 33 peratus dari KDNK. "Maknanya di bawah menteri kewangan yang secara kebetulan semuanya perdana menteri sebelum 1998, rakyat Malaysia terpaksa berhutang lebih hingga kadar keberhutangan meningkat sekali ganda dalam masa 13 tahun,’ katanya.

    Keadaan itu, kata Anwar, diburukkan lagi dengan kadar defisit yang berpanjangan sejak mantan-mantan Perdana Menteri dan Perdana Menteri sekarang memegang tampuk perbendaharaan negara. “Defisit negara diunjurkan mencecah 6 peratus bagi tahun 2011, jauh tersimpang dari janji Perdana Menteri untuk mengurangkan defisit ke kadar 5.2 peratus seperti yang dibentangkan di dalam belanjawan dan Rancangan Malaysia Kesepuluh,” kata Anwar.
    Ketika membentangkan belanjawan alternatif Pakatan Rakyat di parlimen hari ini, Anwar berkata ia bertujuan untuk membantu rakyat mengharungi hidup yang semakin terhimpit. Pakatan memperuntukkan RM220 bilion dalam belanjawan berkenaan melibatkan penjimatan sebanyak RM4 bilion dari perbelanjaan kerajaan BN. Ia menumpukan usaha mengurangkan defisit kepada 4.4 peratus berbanding kadar 6 peratus daripada KDNK tahun ini.

    Kamu ingat rakyat Malaysia ni semua bodoh tak tahu halal haram? Tak tahu hukum?

    Gagal Menjadi MB, akhirnya Hasan Ali meroyan bagaikan orang gila

    Pakatan Rakyat akan halalkan seks rambang kata Hasan Ali

    AGAK memeranjatkan kenyataan yang dikeluarkan oleh Hasan Ali seperti yang dilaporkan oleh Utusan Malaysia (Akhbar propaganda Umno).

    Hasan Ali yang kononnya membawa imej pejuang Islam sebenar itu, tanpa rasa bersalah melemparkan fitnah kononnya jika Pakatan Rakyat memerintah Malaysia, maka Budaya seks rambang, homoseksual, lesbian dan sebagainya akan dihalalkan.

    Kamu ingat rakyat Malaysia ni semua bodoh tak tahu halal haram? Tak tahu hukum?

    Kesian melihat gelagat Hasan Ali, tak sangka akhirnya beliau meroyan bagaikan orang gila gara-gara hampa kerana gagal menggapai cita-cita mahu menjadi Menteri Besar Selangor.

    Kalau ye pun nak menipu, takkanlah sampai tuduh orang nak halalkan seks rambang dan hubungan sejenis itu bangang namanya kah kah kah...

    Konon nak buat gelombang kuasa ketiga. Tapi hasut orang supaya jangan sokong Pakatan Rakyat. Patut kalau "kuasa ketiga" cakaplah pada rakyat jangan sokong Barisan Nasional juga.

    Ini bukan kuasa ketiga, ini namanya kontraktor propaganda upahan United Malays No Otak kah kah kah...

    ReJaM© "Ingat rakyat Malaysia ni kambeng ke nak halalkan seks rambang? "

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selama Berpuluh tahun sejak merdeka ni BN memerintah negara, ada Malaysia ni Jatuh Bangkrap??? Setahu aku negeri2 yg di perintah PR ni yg jatuh Bangkrap. Semua benda nak di gadaikan semata2 nak penuhkan kantong PR, biar rakyat sendiri bermasalah tidak diambil kisah. Bukit habis gondol,botak sana..botak sini...negeri tak juga membangun,makin merosot adala.Apalagi jika dapat Malaysia, hancur Malaysia di gondolkan. Mana yg tak berkenan di jual.

      Delete
    2. analisa al-jubs..petik dari langit
      budusss..

      Delete
  13. apa lah yg di repekkan oleh fathulbari ni....hehehe
    cer ko tanya Nuar tu mana di bawa 3 billion duit
    Mlaysia tu.....!cer tanya hj hadi tu,,duit kutipan masjid rusila g mana...(takda audit ke)apa sudah jadi dgn duit anak2 yatim mamali....byk..sgt byk..hehehehe...kojadi org pun atas dasar BN lah...elok je ko tinggal kat Afrika..moga ko insaf sikit...politik tu hanya idiologi je....kompom tak paham politik mamat ni..hehehehe.dengar boleh caya jgn...!hehehehe ciannnn.

    ReplyDelete
  14. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  15. Bro....

    Kat gambar last kat atas tu... kat cermin tu, in reverse is "Today's Best Music".


    Itu tagline 98.3 - Fly FM.

    hehehehe

    ReplyDelete
  16. LU TAK SUKA INI BLOG NAPE KO SIBUK KLIK...BODO. NI TAK LEBIH NAK TENGOK "BUAH.." DALAM GAMBAR TU..PTUUII. ITULAH SIFAT MANUSIA...YANG EMPUNYA DIRI TAK TAU DI.UNTUNG. APA KELAS LA LU..!

    ReplyDelete
  17. tak ubah seperti laman web lucah...mcm ni ke nak perjuangkan agama islam di malasysia???oh umno,dulu kini dan selama nya keras hati dan gelap hati...

    ReplyDelete
  18. radio dr siam la..........

    ReplyDelete
  19. fitnah PAS skrg dah tak kickk laa...

    suruh cari idea lain laaa...

    guna nama ulamak umno bila dah kalah hujah..

    ReplyDelete
  20. ala pedih2 kt anu tu buang la kat bini..hahaha

    ReplyDelete
  21. Rakyat tak terhimpit aihh BN perintah. Yang terhimpit tu yang segan nak kerja......Orang BN/Umno kerja-kerja belaka. Waktu luang baru tolong BN. Pencacai asyik demontrasi..... tinggai ladang,tinggal kedai makan,ambik mc,nak pi KL.Y Duit nak bayar air,elektrik rumah buat belanja Pi demo.Bila meter kena potong tuduh BN/Umno zalim.........kakahkahkahkah. Yang bijak CA YA NUN ALIF.....niaga tetap jalan.Hohohohoho

    ReplyDelete
  22. anonymous aku rasa kau jd pm lg bagus...

    ReplyDelete
  23. Sangat setuju dan masuk akal dengan hujah anon 02.27

    ReplyDelete
  24. Otak lucah...

    ReplyDelete
  25. tu belakang pompuan terlondeh baju tu...moto TODAYS BEST MUSIC...radio mana tu??hitz ka??tolong habaq mai..

    ReplyDelete
  26. Kalau sampai ada yg terangsang dgn page ni kotanggong dosa dunia akhirat. Kalau ada sampai yg berzina kotanggung juga seluruh keturunanya sampai hari qiAMAT. Nauzubillah.

    fikirkanlah kesannya perbuatan kita jangan buat ikut suka.

    ReplyDelete
  27. perempuan ini ialah Maui Taylor...pelakon dari Filipina.

    ReplyDelete
  28. kalau aku dok dalam konti tu aku mesti paksa dj tu kongkek..
    mana boleh tahan tengok saja...
    nenen besaq tu...

    ReplyDelete
  29. bas beruk....
    pkr anjing....
    dap babi....

    ReplyDelete

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...