Pages

Kawan-kawan

Sunday, 6 November 2011

KAUM KEBEBASAN SEX

Subject: Seksuality Merdeka - Kumpulan LGBT...

Seksuality Merdeka - Kumpulan LGBT buat sidang akhbar menuntut hak dalam perlembagaan Negara bagi golongan Lesbian, Gaya, Bisexual dan Transgender (LGBT). Nampaknya sejarah tercipta bila mereka tampil kedepan. Mereka dah tidak malu tunjuk muka bahawa keinginan seksualiti mereka adalah satu penderitaan dan hak mereka mesti diterima sama seperti orang lain.

Selepas ini kita tunggulah wajah-wajah mereka yang tampil kedepan sebagai LGBT. Siapa penaung mereka dan di belakang mereka? Maklumlahkan hak asasi sepatutnya bukan Ambiga yang dijemput tetapi ada seorang yg lebih layak.... bukan begitu?

Pb: LIWAT KE TIDAK NI?

1 comment :

  1. Jabatan Pendaftaran Negara harus membuat bancian untuk mengenal pasti sisa baki kaum 'Add dan Thamud supaya tindakan melucutkan kewarganegaraan dapat dibuat dgn segera.Golongan ini tidak diperlukan di dalam negara Melayu Islam Malaysia. Usir mereka dari Tanah Melayu Islam ini. Golongan Fasiq yang membuat fasad di mukabumi wajib dijatuhi hukuman mati. Nyah kamu semua dari Bumi Melayu Islam ini, "na'uzubillahi mindzalik"

    ReplyDelete

AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...